TRÄNA HEMMA – TIPS!

28 maj - 22:14

Dagens andra pass! Det blev hemmaträningen jag inte kunde göra i morse då jag istället tränade benen på morgonen. Tänkte därför dela med mig av lite tips och mitt upplägg idag för att ni som ibland känner att ni skulle vilja döda lite mage och ev köra lite cardio. Jag har ju lyxen att ha en stålhäst hemma så började på den. Jag använder en av väldigt många tid/tabata-appar. Först lite uppvärmning sen 8 st vändor a 30 sekunder max med 15 sek vila däremellan. Direkt ner på golvet och så körde jag 4 st magövningar a 2 vändor. Först situps där jag jobbar och touchar mina tår, sedan sneda, sen benlyft där jag lägger händerna under rumpan och lägger tyngden på dem för att koppla in magen och bort med ländryggen. Avslutade med lite stabilitet, planka, sidoplankan. Totalt dösvettig och över på dryga 15 min. Testade ett kit från Casall som jag fick på HIT-träningen för en månad sen. Jag försöker med jämna mellanrum prova olika märken och kläder för att lära mig och se hur man bygger/skapar/sätter upp sömmar och material. Skitsköna grejer.

Efteråt drack jag risgrynsgröt, i princip. Jag blandade en halv skopa One Vitargo, en skopa One Whey Vanilj/Vit choklad och sen en hel drös vändor kanel. Fi fanken va gott det var!
Casall Compression clothing MEN Casall Compression clothing MEN-2 Casall Compression clothing MEN-3 Casall Compression clothing MEN-4 Casall Compression clothing MEN-5 Casall Compression clothing MEN-6 Casall Compression clothing MEN-7 Casall Compression clothing MEN-8 /Gustaf

Taggar: , ,