TRÄNA UTAN SYRE

23 april - 23:04

Min allergi däckade mig i helgen och när vädret håller i sig så här är det inte yber för träningen. Idag kunde jag banne mig inte andas genom näsan så om någon gick förbi mig under träningspasset och tyckte jag såg ut som en blåsfisk, så är det alltså inte mitt normala jag. Helkroppspass för att få igång systemet igen var perfekt.
Bänk, Latsdrag, Frontböj, Sned bänkpress, Baksida axlar, Triceps pushdowns, smala chins, liggande lårcurl. Få reps och rätt mycket vila. Satt en stund innan träningen och bollade massa tankar och idéer med Marcus och Farid. Så himla bra känsla i kroppen efteråt, att prata med bra killar om roliga saker. Tack boys!

Testade kameran lite och om ni ser med ett vidvinkel så blir det lite ”rundat” text vikterna. Därav mitt smugg-face i förra inlägget. Packat de senaste ordrarna ikväll och det är så roligt nu när jag har lite utfyllnadsmaterial så som klistermärken (nya) och små lappar jag kan kasta i som är grymt snygga. Pyssel-Gustaf sprattlar. Med det sagt checkar jag ut för idag. Fredag morgon ska jag prova på HIIT med Casall, det borde ge finfin förbränning och med tanke på att veckans mål -103kg, redan är nått så kan jag fylla på lite i helgen. Overall, en riktigt bra känslan i kroppen och själen! God natt alles!
Nikon D7100_ Bänkpress Delta Gym Axelpress Delta Gym Träningsblogg /Gustaf