UTVÄRDERING AV CRAZE STRAWBERRY SWIRL

7 juni - 21:25

Idag var det dags för eldprovet för vilken PWO som helst, ryggpass (läs slakt) med Emily och Christian.
Som sig bör hade jag låtit bli att ta något större intag ca 1-1½ timme innan (tom mage), dels för bättre upptag av aminosyrorna och dels för att PWO ska kicka bättre.
Test av: Driven Sports Craze
Smak: Strawberry Swirl
Smakbetyg: Helt OK jordgubbssmak och inte någon oönskad eftersmak. 3½ av 5 i smakbetyg
Konsistens/Löslighet: Kanon
Effekt: Ja det var just det där med effekten. Första gången jag provade Craze, då var det Grape-smaken (den har vi kvar än i dag – mindre bra smak) och första versionen av Craze gav mig ett brutalt pass. Jag orkade hur mycket som helst, jag återhämtade mig snabbt och fokus var outstanding. Idag var det väldigt likt med undantaget av att jag idag inte krashat efter passet. Första Craze gav mig en rejäl dipp efter passet och orken gick ur mig, allt blev segt och .. inte bra helt enkelt. Idag har jag inte fått någon sådan effekt men däremot ett kanonbra pass. Det kan vara att jag rider på min ”dags att bygga igen våg” men orken idag var fenomenal.
Ni hittar Craze här

Hur låter det här passet: 4 set Latsdrag, 4 set chins, 4 set sittande rodd smalt handtag, 3 set sittande rodd brett handtag superset breda latsdrag, sittande bicepscurl superset facepulls.
Filmade lite och min kamera krånglade lika mycket så bara halva passet kom med men jag slängde med lite gamla slattar som låg kvar på mobilen.

20130607-212722.jpg

Kontrollerade dagsformen på ryggen efter passet och med lite fart i den såg det rätt bra ut. Har ju dragit på mig en hel del vätska och ätit upp mig lite så mer kräm i kroppen just nu. Har inte vägt mig men tippar på 100kg cirkus. Den här ryggen ska bli bättre till nästa gång på scenen det kan jag lova Er. Redan nu tycker jag att mina baksidor (axlar) gått framåt rejält sen dieten i December.
20130607-212742.jpg

Kvällen firas med grillad kyckling, äpple, bulgur, surdegsbröd och lite annat gott. Glädjen efter ett sånt här pass sitter i länge!
Klurar lite på ett experiment jag ska testa framöver och jag tänkte det vore kul att dela med mig till Er så att ni kan testa samma sak? Det blir inget med kosten bara träningsmässigt. Tema – Chocka kroppen! Vi får se när jag landar och drar igång det.

Om ni inte sett nyheterna kring icaniwill-shakersen så kan ni läsa mer här på IcanIwill-bloggen men summa kardemumma, nu finns de åter i lager! Så för att slippa diska en och samma shaker så tycker jag ni köper en för veckans alla dagar! Like a boss! Trevlig kväll, HEJA SVERIGE!

/Gustaf