JAG LOVAR – NI LEVERERAR

30 juni - 22:35

Sa ju på FB att om jag skulle få över 50 likes så skulle jag dela med mig av mitt kommande träningsupplägg så det bara att le åt Ert engagemang och leverera.
Va kul att vi tillsammans får köra det här upplägget ihop. Jag tror det kan ge Er ganska mycket och mig minst lika mycket vad gäller peppen att prestera och leverera. Jag förväntar mig lite rapporter och feedback genom de första 3 veckorna.

Träningsupplägget för de första tre veckorna hittar ni HÄR. Det är en excelfil som funkar fint för både PC och MAC så bara att ladda ner.
Passet idag var sista tunga passet och jag hade min GoPro med mig. Fick riktigt mycket fina filmer och de är på väg upp på tuben om en stund. Alex har redigerat och det ska bli grymt skoj att se resultatet. Klämde till med 3 reps på 200 kg i marken iaf. Kändes inte alls supersupertungt som 200 brukar göra så har nog fler kilon att plocka där på den tunga perioden som kommer i slutet på vår (ja nu kan jag säga vår) träningsperiod. Bilden visar min 5a på 180 kg.

Dags för kvällsmål så min kropp har lite protein över natten. Blir lite gott casein idag tror jag.
Snart kommer jag ge Er mer info om lite förändringar och nya projekt. Avslutar med att meddela att alla linnen i Small är helt slut. Jag har några linnen i Medium och Large kvar (alla är slutsålda hos MM Sports) i dammodellen så alla tjejer som vill ha linnen ska numera maila mig på [email protected] så förser jag Er med det snyggaste träningslinnet på marknaden så långt lagret räcker!
God Natt
/Gustaf