TRYCKTESTAR TIGHTSEN

11 januari - 20:46

För att få fram en bra produkt måste man testa, göra om, testa igen och sen kommer finliret med detaljerna. Idag testade jag herrtightsen och även om det bara är första prototypen så var de riktigt bra. Sista versionen är beställt och betalt. Inte allt för långt borta, cirka två veckor skulle jag gissa. Pass 3 på overloadschemat och bröst/axlar – igen! Idag adderade jag en sportdryck under passet och även fast jag drack min Celsius i förmiddags (ni har väl inte glömt tävlingen på Celsius hemsida?) så behövs den andra drycken under passet för att fylla på med lite snabba kolisar och elektrolyter. Jag svettas nämligen väldigt mycket under dessa pass då jag får ta i för kung och fosterland bara för att ta mig igenom alla övningar och alla set med mängder av reps. Volymen är brutal och idag fick jag sällskap för första gången. Det gjorde det hela lite lättare när jag fick se Emily kriga på och på så vis ladda in hennes kämpaglöd i mig inför varje set. 5×12 i militärpress efter hantelpress för brösten och dips – superset – armhävningar.. ja då är man inte kaxig. Glad jag tog mig igenom på 40 kg och i slutet fick jag pushpressa lite men vad gör väl det.
Min tanke är att ni ska få smaka på hälften av de passen jag kört när jag gått igenom hela schemat – så ni som vill kan göra ett liknande upplägg med överträning. Kroppen är så adaptiv när det kommer till träning så en periodisering krävs för att inte stanna av i utvecklingen. Ett annat sätt att chocka kroppen är just överträning. Samma muskelgrupp, flera gånger i veckan, och mycket volym. Det upplevs väldigt tungt och kroppen är aldrig riktigt pigg inför passet och om de är det, blir det absolut tvärslut efter och dagen därpå ska du kliva på’t igen. Det är positivt för det stället även högra krav på stretch, uppvärmning och återhämtning – något jag varit lite för dålig på senaste tiden. Nåväl, nu ska hamburgare förtäras!
Träning Workout ICANIWILL Gym-3 Träning Workout ICANIWILL Gym-4 Träning Workout ICANIWILL Gym-5 Träning Workout ICANIWILL Gym-6 Träning Workout ICANIWILL Gym-7 Träning Workout ICANIWILL Gym-8 Träning Workout ICANIWILL Gym-9 Träning Workout ICANIWILL Gym-10 Träning Workout ICANIWILL Gym-11/Gustaf

2 kommentarer till “TRYCKTESTAR TIGHTSEN”

  1. Nathalie skriver:

    Hej Gustaf!
    Tänkte bara höra när ni får in mer av tränings tightsen för tjejer? Vill så gärna ha ett par, dom är grymt snygga! :)
    Gillar verkligen din blogg och läst den väldigt länge, du är en stor inspiration! Sluta aldrig med det du gör!! :)

Kommentera


ett + två =