LAX – OFF WE GO

10 april - 3:10

20130409-180418.jpg

LAX bjuder på gratis WiFi, det uppskattas.
Har för två timmar sedan släppt av Emily och kysst henne trevlig resa och nu sitter jag själv och väntar på att planet ska bli redo för avfärd. Det är något speciellt med flygplatser. Kanske är det nervositeten som ligger i luften? Känslan av att vara på väg någonstans, kanske mot en ny epok i livet? Vet inte vad det är men jag gillar det och just nu tycker jag det ska bli bra att få komma hem till Sverige.
Tack Los Angeles för att du tog så väl hand om mig. Nu kallar flygvärdinna fram oss vanliga dödliga att kliva ombord och jag ska ta min sockerdricksstickande fot och knöla in benen på min plats. Jag kanske kan spänna min biceps och le lite vackert i utbyte mot en nödutgångsplats? Typ så här:

20130409-181012.jpg
vad tror ni?
Over and out från LA!
/Gustaf

Taggar: ,

6 kommentarer till “LAX – OFF WE GO”

 1. JonasÅ skriver:

  Hahaha, jo se ut sådär så ska du se att du får bättre plats, kanske till och med en ny tröja med jätte långa ärmar som men knyter bak ;)

 2. Dad skriver:

  Hej o h-opp i luften och välkommen ner på marken igen
  hälsar Dad

 3. Christoffer skriver:

  Tjena , kommer nu troligtvis låta som en jobbig snorvalp . Men skulle vara kul om du kunde kika in på min nya träningsblogg ghogh.blogg.se (go hard or go home) och ge mig lite feedback och tips på hur jag kan förbättra och självklart läsa och följa den om du tycker den är intressant ! Jag är två meter lång och ska ge mig in på träningen seriöst nu och skapade då bloggen att ha som motivation och hålla glöden uppe. Som säkert du också vet då du är lång så äre svårare för oss långa att se vältränade ut, så är en extra hård kamp och skulle vara kul om du följde min resa! :) (Den är precis nystartad så har inte hunnit gjort så mycket på den än hehe)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hej Christoffer,

   Har tyvärr inte tid att göra någon djupare analys, men se till att använda bra bilder, större bilder som tar upp hela din body-del. Annars ser det snyggt ut. Kanske en annan font? Kämpa på!
   MVH
   Gustaf

Kommentera


+ fyra = sex