NY VECKAN – NYA MÖJLIGHETER

4 november - 21:42

En klyscha som trots många andra, inte nämndes i veckans avsnitt av Solsidan. Rätt lättsmält och halvkul denna säsong tycker jag. De måste rota djupt i skåpet för att hitta skämt/vinklar de inte redan använt. Det passade dock bra som avslappning efter ryggpasset. Idag var det tunga chins – 25 kg extra 5 set 8-10 reps. Ökning sen förra vilket är bra men det var lite tomt på kontot idag så Emily får stå för fiolerna. Hennes rygg är magnifik – lite som en anatomikarta. Håller på att kasta upp filmen på Youtube nu – lite från bröstpasset igår och rygg idag.

Cirque du Soleil igår var riktigt bra som jag tidigare skrev. Både Emily och jag är mer än nöjda. Kan varmt rekommendera denna show – En blandning mellan akrobatik och Best of MJ! Klockren kombo.
Annars knatade jag upp vid 7.30 och hängde på dörren nere på ICA, allt för att få tag på den färskaste frysta torsken till min Emily. Nu börjar en torskperiod som ofta används när man vill kicka dieten till nya höjder. Har ägnat förmiddagen åt att laga hennes 7 matlådor och sen smet vi iväg och luncha med Cissi och Andreas som var på besök från Bollnäs. Hem – dags att laga mina matlådor och sen iväg och träna. Ni kanske förstår att det varit tight att hinna blogga däremellan. Kunde klämma in lite arbete när maten var i ugnen och det får som ni förstår alltid prio 1.
Tänkte göra en till shout-out – om det är någon som i början på nästa år ska till USA eller är sugen att åka till USA för att sluta upp på en ”gym/tränings/upplevelsevecka” i LA med mig och några till? Försöker skrapa ihop kandidater som är seriös och planera upp efter det. Tror det vore extremt jäkla häftigt (mer info HÄR). Om intresse finns – maila mig ([email protected]).

Imorgon kommer ett skepp lastat från MM Sports med lite tillskott – har lagt en order nu inför tävling och det blir Gakkic, kreatin (3-pH-cM = binder inte vätska i samma mängd som monohydrat) och Celsius i stora mängder. Lägger all annan PWO (förutom gakkic) på hyllan och håller det enkelt. Formen känns bra och på fredag ska jag göra en riktig laddning med kolhydrater för att testa inför Decembercupen (där vi i dagsläget är 15 anmälda). Det blir grymt spännande att se hur kroppen svara på så höga mängder kolhydrater. Posering och prestation på lördag morgon!
Frågor på det?

Fastnat för att fota Celsius – så mycket kul man kan göra – här toppad med lite LIME.. #nomnom

Tack för ikväll – imorgon är det måndag vilket betyder PT-kund, nya wristwraps att skicka och nya produkter att spana in! Vet att ni redan har röstat idag men imorgon – då röstar vi allihopa en gång till på Bodys Omslagstävling – right?
/Gustaf
EDIT: Filmen

14 kommentarer till “NY VECKAN – NYA MÖJLIGHETER”

 1. Krille skriver:

  Fin form ser bra rippad ut och ännu bättre lär de bli! Emily
  har en jäkla bra rygg fin symmetri. Bra att jag blev påmind om
  röstningen nu är dagens röst lagd så fortsätter alla imorgon också!
  Kör hårt i veckan krossa vikterna!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Det ska bli ännu bättre ;)
   Mm totally love Emilys rygg (och allt annat med henne) – den är riktigt riktigt bra.
   Tack för rösterna mannen!

 2. K skriver:

  Emilys rygg, dayme!!!!

 3. Filip skriver:

  Kära G

  Antar att stången bara flyger upp i bänkpressen med wristwrapsen ;) Håller även med ovanstående talare, damn E!

  Jag kanske redan är i LA om ni åker dit tidigt nästa år, träffas där? Finns många fina palmer har jag hört ;)

  Mvh, F.

  (uppmanar alla läsare att sätta alarm ”Rösta på Gustaf” på mobilen ;))

  • Gustaf Ollas skriver:

   Det vore ju riktigt kul om vi kunde stråla samman.
   Bre förslag – har flera som har det redan – men ju flest, ju bättre :D
   Tack F

 4. Jean skriver:

  Kollade på cirkusklippet. tycker de förstår en enastående artists verk. Men smaken är delad och så skall det vara. Dessa robotdansare mot MJ;s spaggetti moves är för mig som att jämföra Jarmo Myllys med Dominik Hasek (Ni som kan er hockey är med på banan). Hur länge blir USA? Ny dag nya möjligheter, kör hårt. Här är det tentatryck tryck. De har installerat extra trafikljus vid lokalen och flertalet securities på plats.

  Ha det!

  • Jean skriver:

   Gor ngt sa magnifikt och ovantat som att svara mig sjalv. Bjuder pa lite eftermiddagsmusik sahar pa eftermiddagen!

   http://www.youtube.com/watch?v=o291K2LZcts Bra girr!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jag gillar den och jag förstår att du gillar Killers, det tipsade du nämligen mig om sist också =)
   Ha en gryym dag J

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jean – det är hela upplevelsen i mina ögon – Cirque Du Soleil är grymma på att skapa känsla och feeling (samesame) och att koppla på MJ – det funkade jäkligt bra helt enkelt.
   Oklart med USA vad gäller längd men max 3 månader :)
   Det låter .. eh. hm.. bra? Med extra säkereht iaf =)

 5. Tomas skriver:

  Hej Gustav,

  Det såg riktigt bra ut igår tyckte jag! Det gällde dig såväl som Emily. Det var trevligt att få träffas, även om jag ber om ursäkt för att jag störde mitt under passet. Jag vet själv hur irriterande det kan vara – speciellt på diet. Men jag ville bara tacka för inspirationen ni så frikostigt delar med er utav och självklart önska stans mest vältränade par ett stort lycka till inför höstens tävlingar!

  Visst följer jag även dig på instagram, kom av mig lite under samtalet, men t_mpa heter jag i alla fall!

  Vänligen,
  Tomas

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hej Tomas,

   Tack – inte bara för din kommentar här på bloggen och igår utan för att du tog dig tid att sträcka fram handen och hälsa. Det är inte ofta folk kommer fram till en och det störde inte alls, hur lugnt som helst. Uppskattar verkligen att få ett ansikte och ett hej från folk som faktiskt läser min blogg. Nästa gång får vi snacka lite mer =) Jäkla stor du var btw!
   Haha du är för snäll med orden, stans mest.. haha den tar jag med mig. Återigen, tack för att du tog dig tid och mod, jag försöker själv göra samma sak mellan varven och det uppskattas!
   T_ompa – klockers!
   MVH
   G

 6. K skriver:

  Torskdiet förresten, blir inte det kannibalism? Ääää

Kommentera


+ tre = åtta