SO LONG GOODBYE VENICE

8 april - 7:30


Ikväll tog vi farväl av Venice för den här gången. Solen lät sina strålar värma oss och tidigare hade vi susat längst Highway 1 från Malibu ner mot Santa Monica. Så grymt vacker väg och jag fick ju beskåda dessa miljöer redan i somras när jag kunde bocka av Highway 1 på min bucketlist. Städa, packa samt träna så hårt det bara går är planen för morgondagen – Det blir ju mer eller mindre 2 vilodagar med resan hem så nu ska jag försöka kräma ur det mesta och bästa ur kroppen den sista tiden och äta det jag kommer sakna mest hemma i Sverige. Har fått en del feedback på podcasten och det verkar vara uppskattat och framöver ska jag försöka hålla lite framförhållning så att ni kan skicka in lite frågor / synpunkter inför. På så vis kan vi får upp lite av en dialog. Tackar för era synpunkter, de är viktiga som ni vet.

Bilden ovan är tagen med 360 Panorama-appen. Blev helt OK ändå. Panorama blir sällan precis som man vill ha det tycker jag. Snart sovdags här i LA och jag längtar lite efter mitt Casein hemma i Solna. En kvällshake med mjölk, Body Science Casein och ZMA gör min mage och kropp redo för sängen. Ja ja, har man inte det bästa får man ta det näst bästa.. glass!
Mina dragremmar inväntar godkännande från Tullen sen ska vi få in dem hos MM Sports snarast och då tänkte jag även dra igång en tävling med fina priser! Stay tuned och fortsätta jobba mot Era mål!
Over and Out
/Gustaf

8 kommentarer till “SO LONG GOODBYE VENICE”

 1. Marcus skriver:

  Ser fram emot podcasten!

 2. Dad skriver:

  Hej på Er !
  Vilken fin avslutning och jag föstår att ”vistelsen” går mot sitt slut, och när tar ni planet åter då
  hälsar och undrar Dad

 3. Camilla skriver:

  Läste jag dragremmar? Yes!!!!
  Blir att sätta upp på min önskelista !

 4. Chris skriver:

  Välkomna hem! Härligt att ni tagit tillvara på dagarna så bra där borta! kul podcast, lyssnade på den när jag jobbade igår! perfekt! :) Kram från mig och Emil

  • Gustaf Ollas skriver:

   Tack Chris! Har mailat med dina vänner men det blev ingen jackpot tyvärr. Tackar så mycket för tipsen!
   Ses snart hoppas jag! kram från oss

Kommentera


åtta + = tio