Back from the dead

26 september - 21:08

..and more alive then ever! En kanonhelg!

Har varit en vecka i Insjön på utbildning och inte haft möjlighet att uppdaterat bloggen, ber om ursäkt. I Fredags efter avslutad utb drog jag direkt till Emily och Sthlm. Marcus var så snäll och lånade mig en C30 -D2 som fick dra mina 100 kg fram och tillbaka. Stort tack polarn!

Wrist-wraps

Paketet från USA innehållandes mina och syrrans Wristwraps hade äntligen kommit! Riktigt stabila och av hög kvalité. Blir till och inviga dem på Tisdag under bröstpasset. Hann iaf med ett pass i lördags på Må Bättre i Solna. Sisådär gym men passet i sig var likgiltigt så det gör inget. Stretchade en hel kvart med E och det behövdes. Idag har jag träningsvärk i gluteus pga det haha. Annars har helgen bestått av tårta (då E fyllt år), tårta, god mat, god mat, shopping vid Bromma Blocks (invigning i helgen!) och Kista Galleria. Ett par byxor och en pullover. Inte illa..

visitkort

Väl hemma i Dalarna igen hade jag fått ett paket från min kära arbetsgivare. Mina visitkort!! En stor dag i mitt lilla liv.. första riiiktiga visitkortet.. wow-känsla!

Btw, någon som kikade på Olympia i helgen? Jag missade det totalt men Jay Cutler vann hur som och med tanke på nedanstående video förstår jag varför. Han ser ut att ha varit i GRYM form!

Nu; Mat, Matlåda, duscha (kört 30 min stretching + mage idag), sova -> ny arbetsvecka, nya utmaningar, nya TUNGA pass!
I helgen blir det SM i Västerås med hjärtat! WEEE!

6 kommentarer till “Back from the dead”

 1. Emily skriver:

  Mera stretching säger jag bara :) Först den till spagat vinner! Tack för en supermysig helg mitt <3

 2. Forgman skriver:

  Good to have you back! :)

  Cutler var i något sämre form än förra året. Kan förstå att han vann även om Heath imo var bättre. Fast ingen av dem är ju någon Connie Roleman direkt.

 3. Emily skriver:

  Spagat = http://www.youtube.com/watch?v=IXYtJvWfnJ0
  Du menar att du bara spelade ovig på stretchingen i lördags? Mr. ”träningsvärk i rumpan” ;)

Kommentera


+ två = sex