CARDIOSTÄD

12 maj - 19:48

Ett försök till leende?

Bestämde mig för att köra dubbla pass idag. Bröst och axlar samt löpintervaller. Hade egentligen ingen motivation men jag tvingade mig iväg och fullföljde. Blev inte något PB i bänken men det gör inget… Världsliga ting. En tanke som slog mig idag var att jag egentligen inte förstår varför jag ställer upp i F5!? Jag har ju aldrig tränat för att bli stark utan enbart för att bättre på min kropp och det är faktiskt två rätt skilda saker. Då jag inte haft som mål att bli stark får jag sota för det nu. När jag knäböjer så ligger jag runt 85% av mitt max. Bänken ligger jag på 70%% på också. Bara en tanke. Hur som, gick iaf på och körde bänk, hantelpress, axelpress, sidolyft och stretching. Cyklade hem från gymmet och kastade av mig grejerna och sadla på springskorna. Ut runt sjön nedanför mig och sedan blåste jag 10st uppförsbacks-intervaller a 80-100 meter. Smakade på i bröstkorgen.

Klev hemåt för att ånjuta tidigare förbered lax och en morot. Delikatessmat så de hette duga. Hade sparat ett glas cola zero i kylen till middagen.

Mor min hade tidigare under dagen dammsugit huset och jag tänkte när jag satt där vid matbordet att jag skulle hjälpa till. Ingen dum idé tänker ni. Ofrivilligt kickar jag omkull mitt glas med sparad cola zero och duken absorberar allt medan jag kastar bort datorerna på bordet och min nya lur. Efteråt kom jag på hur genialiskt det var. Det blir ju INGA fläckar av Cola Zero (eller hur?gulp?!)! Så jag passade på att veva runt duken över bordet och det blev hur rent som helst. Tror ni hon blir glad när hon kommer hem från grannarna?

Hann iaf springa innan det stora regnvädret bröt ut. Ett tag var hela huset kolsvart för blixten och åskan dundrade utanför som om Thor var arg för att dem gjort en halv-B film om honom. Började smattra rätt bra när jag duschade och det var HAGEL, stora som ärtor. Tur jag hann hem innan.
allt för idag..

7 kommentarer till “CARDIOSTÄD”

 1. Anton skriver:

  tjena! vill börja med att säga att jag är en stor beundrare, kollar in här minst 2 gåner dagligen. hoppas du kommer till F5 finalen i åhus där jag kommer att kolla. nu till min fråga, vad annser du om light läsk? är det skit samma för vikten eller är det som vanlig läst? MVH Anton

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hej Anton! Tack så mycket, det glädjer mig. Kan bli tufft att nå final men jag ska kriga för det :)
   Lightläsk.. jadu. Jag dricker Cola Zero som är lite annorlunda jämfört med lightläsk men det skiljer väl inte så mycket.
   Skitsamma för vikten. Rent innehållsmässigt är jag inte 100 på hur det påverkar vikt, jag antar att du tänker på att det skulle omvandlas i kroppen och likna socker från vanlig läsk. Jag dricker inte mycket läsk och det är inget jag rekommenderar heller. Man kan ta det på helgerna eller någon kväll om sockersuget är högt. Jag har druckit Cola Zero på diet många gånger och det är inte det som spelar roll om du går ner eller inte om jag säger så. Sköter du kosten och träningen rätt så är det en piss i missisippi.. =)

 2. Pappie skriver:

  Riktigt rolig och spänstig läsning, blev Du uppskattad av mor då ? Var är AJ-fånen någonstans då ? Pappie

 3. G skriver:

  Go Ollas GO!

 4. lill sis skriver:

  hahahaha, kan tänka mig henne min om hon sett det där ;)

Kommentera


ett + = nio