DAGSFORMEN MED 109 DAGAR KVAR

13 augusti - 20:10

Har ju varit dålig att lägga upp formfotograferingen (då den inte blivit av) på ett par veckor så hann med det iaf, på min ”cardio, posering och stretchdag”. Cardion är avklarad, 60 min med Emily i kvällsolen, matlådan ligger och drar till sig i maggen, blev kyckling och bulgur även ikväll, åt samma till lunch, så god var den.

Som synes finns det fortfarande lite att plocka av men jag har ju legat still ett tag nu och ätit på lite mer i helgen. Försöker verkligen tvinga mina muskler att förstå att dom ska växa. Innan varje pass (förutom morgonpass) försöker jag ha kring 140 g protein i kroppen och rikligt med kolisar, allt för att skapa en miljö där mina muskler kan prestera, brytas ned, börja återhämta sig för att slutligen växa och bli starkare. Kommer bli lite neråt i veckorna och refill på helgerna nu. Allt för att bibehålla ork, glädje och tryck. Kvällen bjuder annars på lite stretch av främst bröst och framsida lår, sen ska jag fila vidare på vissa framtida projekt. Min agenda börjar bli knökad nu och jag trivs som aldrig förr.

Vet inte om ni har sett att det dykt upp en ny hemsida på de där intärnätt (någon ny fluga). Ganska torftig nu men vänj er och lär er orden och hashtagen I can I will. Besök sidan på www.IcanIwill.se eller klicka på bilden nedan. Facebook likes är omtyckt – även för en aktör och symbol som denna!
 Har jag nämnt att jag tänker söka Bodys Omslagstävling som stänger 12 september?! Är det någon av Er som också tänker göra det? Om jag går vidare kommer jag bomba er med röstningslänkar och allt vad det går, då får ni ta Ert ansvar och rösta sönder er iPhone och telefonräkning/interneträkning.

Passerade 400 followers i morse också. Kul – verkar som Instagram funkar för allmänheten (med android/iphone). Nöter på med bilder där. Tror jag ger mig där – så jag hinner ner och hämta tvätt och stretcha lite. Tills vi hörs igen!
/Gustaf