EKONOMIFREDAG

20 september - 9:14

20130920-091402.jpg
Börjar dagen med att rensa veckans ekonomibestyr. Som egen företagare måste man göra valet om man själv ska sköta allt vad ekonomi heter eller om man ska lägga ut det till tredje part. Utifrån mina erfarenheter och kontakter så ska man undvika att lägga iväg ansvaret. Det finns så många fördelar med att bibehålla kontroller men det är en balansgång mellan att lägga tiden på det man är riktigt bra på och det som man inte är fullt så vass på. Att ta hjälp innebär ju också att du får med vissa aspekter som just dessa ekonomi-proffs kan – som inte jag kan. Precis samma som att ta hjälp av en PT som har bra koll, år av erfarenhet och ess i rockärmen.
Snart ett år har rullat på med företaget och jag ska försöka sätta mig ner med ett ekonomiföretag och se över vilka potentiella lösningar det skulle finnas för att slippa delar av vardagsbestyret utan att tappa kontrollen. Dvs jag attesterar, de gör jobbet, tex. Med Paypal måste man tex göra en manuell kontering i mitt bokföringsprogram..varje dag för att visa på försäljning. Lite som att göra en kassarapport i en butik. En veckosammanställning eller månad vore bra mycket bättre.

Igår efter passet så var det en sådan där Migränkväll igen. Var fullständigt borta (mer än vanligt) och la mig vid 8-tiden. Kul kväll.
/Gustaf