FRÅN CITRON TILL LEMONAD

29 maj - 20:44

Bite the lemon!
leason learned – No lobster before workout

En vän till mig sa för inte allt för länge sen ”om jag får citroner gör jag lemonad av dem!”. RMI, Rätt Mental Inställning.
Idag var det dags för sista passet innan tävlingen och jag ”kände” mig runt lite på gymmet, lite bänk, lite dips, lite böj, lite curl, chins.. INGET gick bra. Jag har spenderat senaste 2 dagarna i Sthlm där mina rutiner varit bortblåsta igen. Kroppen var helt tvärdöd på gymmet. Inte en gnutta energi och det beror tills stor del på kosten de senaste dagarna. Ätit hummer (iofs finmat) och räkor typ. Inte så nice för att ladda på inför sista passet. Jag var helt enkelt helt fu*king frustrerad och arg när jag kom ut från gymmet. Magen värkte och ingenting kändes bra. Fick ut lite aggressioner via SMS och positiv feedback som gjorde saken lite bättre. HEM -> in med 550 g lövbiff i ugnen och lite ris till det och vips känns de bättre.

Mycket bättre!!

Tog tillfället i akt och satte ihop en playlist som jag skall köra mellan grenarna på Torsdag som laddning. Sjukt nöjd med resultatet och jag delar gladeligen med mig av den. Inte bara dunka dunka eller ös-låtar utan även sådan musik som väcker lite djupare instinkter och känslor i mig. Förbaskat vad jag ska ladda på mellan grenarna!
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till listan. Glöm inte att prenumerera (subscribe).
Jag och Marcus kommer åka ner på onsdag kväll och sova hos bekanta. Där blir det laddning/tömning av lite vätska o kolisar. Ska börja dra ner lite på vätskan nu för att se vart orken tryter. Vila 3 dagar med lite mjukning/stretching på gymmet bara.
Packlistan kommer bli rätt lång ändå. Börjat skissa lite nu. Kamera x2, våg, alla kosttillskott, kläder, musik, mm.

Dags för första rehabsteget. Bad samt efterföljande behandling med liniment. Nu ska kroppen bli fabriksny! Kanske avslutar kvällen med en powerwalk!

4 kommentarer till “FRÅN CITRON TILL LEMONAD”

 1. Filip skriver:

  ”en playlist som jag skall köra mellan grenarna” – hur länge ska du vila egentligen? ;-)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Det är ju minst 20-25 min vila mellan grenarna? 20 pers gånger 1 min o 15 sek + byte av vikter och byte av utrustning mellan grenarna :)

 2. Pappie skriver:

  Hej gubben !
  Ja nu är det bara resten kvar innan och Du kommer att göra Ditt bästa och det är ”bara” det Du kan göra Gustaf och det kommer att bli KUL och SPÄNNANDE.
  Pappie

 3. johan skriver:

  Stort lycka till! Ska bli spännande att se hur det går!

Kommentera


nio + sex =