Halv åtta hos mig

26 november - 22:46

halv

Idag var det halv åtta hos mig! Jag bjussade på Jordnötssmör och till det drack vi Celsius! ALLA är bjudna! Om ni inte tycker om det kan jag säker vända och vrida på ingredienserna och slänga ihop nått gott! Nöden har ingen lag. Jag begav mig ut i ”snöstormen” här i Stockholm och landade 5 min senare på Ica Maxi där jag fyllde korgen till bredden. Jag åker så mycket fram o tillbaka just nu att det inte är lönt att storhandla. Får bli nästa helg när Insjö-veckan är avklarad. Idag till kvällsmål vart det grillas kylling, pestopasta, majs + avokado.

ica

Har kommit rätt långt i redigerandet på min HD film. Riktigt skoj men rätt svårt. Många korta klipp gör att det måste tajmas en hel del.. men men.
Träningen idag blev axlar. Ungefär 8 set press framför, 4 set bakom, totalt 8 set sidolyft + lite triceps och vader. Börjar gilla att träna på SATS nu. Idag vägde jag in på 99,8 kg när jag kom från gymmet och när jag satt och körde sidolyft så var jag så jäkla ådrig och hade sjukt tryck. Måste vara PWON som spelar ett spratt med mig. Kändes/Såg ut som när Andreaz fotade mig förra året, dvs separationer på biceps, axlar, you name it. Kul iofs haha.
Nu pyser jag till Emily och imorgon ska jag kika på Bajen – Vetlanda på Zinken! Ska bli så skoj att träffa Andreas igen, riktigt länge sen. Ha en bra kväll alles. Avslutar med dagens hotellfrulle på Scandic Crown Göteborg. Smaskens!

crown