I could use a donut..

14 september - 20:15

..or 2?

Just nu känns det riktigt segt. Har spenderat hela dagen (återigen) på soffan med att glo på Entourage. Iofs en av de bättre serierna men jag klarar inte av att vara sjuk en längre period. Jag trivs oerhört bra i vardagen när rutinerna sitter med kost, jobb, träning osv. Jag är helt enkelt, för att citera innebandyspelaren Alexander Egebrandt (AIK) ”Inte byggd för det här”.

Donut?

Det enda vettiga jag hunnit uträtta idag är att fixa en lånebil på Bilmetro. Min pärla står ju i kö för att bli fixad men pga sjukdom på bilmetro får jag vackert vänta.. en Skoda Fabia fick jag. Är det någon av er som kört en sådan? Den låter som en traktor och man bör dra på över 4 tusen varv för att bilen ska röra sig framåt. Vid det laget har du tinitus och ryggproblem av de osköna stolarna. Hur som.. tog mig ner till Expert på stan och skulle lämna in min trasiga mp3spelare som jag gillar riktigt mkt. Hade förberett mig på att vara ifrån den ett par veckor men tji fick jag. På plats gav dem mig en FLÅNG NY! Lätt som en plätt. Dags att fylla upp den med bra träningsmusik och ladda inför nästa pass.. när nu det blir….

pz out. Dags för kvällsmat

Visa galleriet

14 kommentarer till “I could use a donut..”

 1. Emily skriver:

  Aha! I know that doughnut. Gimme :)

 2. Forgman skriver:

  I hear ya! Jag är lite i samma sits, snart klättrar jag på väggarna om jag inte kan träna. Var i alla fall ute på en långpromenad nyss så det går framåt. =)

  Krya på dig!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Forg: Imorgon hoppar jag över sjukdomen och går till jobbet. Trött på att vara hemma och smittar inte.
   Långpromenad är sjukt skönt. I Falun var det after-rain väder så jag tog en nypa jag med.
   Detsamma mannen!

 3. Daddie skriver:

  Hej Gutte !
  Jag förstår dej, hoppas Du inte behöver åka Skåda så länge o att Du blir träningspigg fort.

  Daddie

 4. Spoonchest skriver:

  Gillar nya bloggen Ollas! Men vad är det för fel på bilen då?

 5. David skriver:

  Hej! Jag undrar lite kort vilket kcal-underskott du låg på under deffen, du tappade rätt många kg på hyffsat kort tid! Upplevde du någon vidare styrke/volym-förlust? MVH

 6. David skriver:

  2009 i guess.. Skillnad 2010? Har inte sett någon film från 2010 och började följa bloggen ganska nyligen :)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Har inte gjort någon film på 2010. Körde mycket hårdare 2009 då jag droppa måånga kilon. 2010 var det bara 4 för självkänslans skull :) Körde lite olika upplägg också.
   2009 : No carbs = tappa styrkan rätt mkt efter ett tag
   2010 : mer carbs än tidigare = Tappa inte alls så mkt styrka. Det är väl ungefär mina erfarenheter :) Är ju dock personligt så.. ja du förstår.
   MVH G

 7. David skriver:

  Allright! Tack för det. Om man säger i Kcal då? 500kcal underskott om dagen ska ge en viktnedgång på 0,5kg i veckan.. men du måste legat en bit över det 2009? Tack för att du berättar ! :)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Började på 500 men drog ner lite på kalorierna sen när det började dra ihop sig. Kortade av dieten pga dålig ork i skolan :) På slutet låg jag nog runt en 1800-2000 kcal.
   Nemas problemas

Kommentera


sju + = sexton