I COULD USE ALL THE SUPPORT

25 juli - 21:11

Hej kära käääära bloggläsare. Idag drog jag igång ett event för Decembercupen 2012. Ett Facebookevent där man (alla ni som gillar min sida på facebook) kan hoppa in och joina. Eventets huvudsyfte är att vi/jag ska få träffas och snacka lite face to face samtidigt som jag behöver din hjälp att heja fram mig mot pallplats på tävlingen. Ni får mer än gärna sprida gruppen till vänner och bekanta och ni får mer än gärna bjuda in folk att sluta upp i min grupp. Eventet hittar ni HÄR - eller på min sida på FB. Förresten, vad vill ni se på FB? Bilder, frågor, tävlingar? Har inte lagt så mycket tid än på sidan så ni kan väl hjälpa mig på traven. En bra sida för mig bygger på utbyte och konversationer. Passa på och ställ era frågor t.ex? Vill gärna diskutera öppet med Er!

Har ett intressant tävlingsupplägg på gång för alla er som tycker om utmaningar och träning. Om ni hänger kvar ett tag till och håller er uppdaterade så kommer ni få se. Fina priser, publicitet och ÄRA är vinsten.

Hunnit träna så klart också. Armar – Jag och Jocke, tills vi mötte upp Johan G. Oj, oj vad biceps och triceps fick idag. Johan är en man med många strängar på sin lyra, Exempelvis SM-guld. Vilken kille, som en maskin.
Skivstångscurl 8 set
Scottcurl 6 set
Frenchpress/Scullcrushers 6 set
Dips 3 set
Smalbänk 4 set

Ha, riktigt kul pass. Full fart i armarna och både Jocke och jag hade svullna armar hela vägen hem.
Sen jag tatuerade foten har jag gått som en get, trippat fram och idag har jag en träningsvärk utav enorma mått. Sällan men får till de här med vaderna och det stärker bara min teori om att det är högreps för hela slanten om man ska bygga vader. Oturligt nog övernsstämmer inte teorin med min faktiska träning. Att köra 20-reppare på gymmet räknas inte som högreps när det kommer till vaderna. Tyvärr.

Lämnar er med mina snygga sparringpartners idag, Johan med det snygga skägget och Jocke med gaddningarn! BAM

/Gustaf

20120725-211147.jpg

20120725-211454.jpg

20120725-211517.jpg

2 kommentarer till “I COULD USE ALL THE SUPPORT”

  1. Jean skriver:

    Japp tror också på högrepp för vaderna. Inte för att jag kör ”satsarträning” som du och andra gymmare. Tränar för livet (som en investering kan vi se det). Men visst, man skulle ju inte alls göra det om man var mindre glad när man lämnar passet än när man kom.

    Nu när jag softat hårt är det enda jag underhåller vaderna (kör 3ggr 40 tåhävningar en vid frukost (120 st) sen lurre och middag. Känns att man får kontakt. Men lätt överträna vaderna om man kör med vikter. Sträcker de ofta och kan då inte promenixa på ett par dagar. Har ett par frågor om dataprogram (media), mail eller kommentar prefereras?

  2. Johan Hansson skriver:

    Sweet inlägg! =) No way! Killen i orange linne har samma tatueringsmotiv som jag har.. bummer :P

Kommentera


+ åtta = sjutton