INTE ALLTID..

18 maj - 20:16

Promenad med Sophia hem till Hotellet

..inte alltid det går framåt med träningen. Har haft en riktigt lång men väldigt intressant dag. Suttit på min nu mindre fettbeklädda rumpa (de märks då jag får träsmak relativt fort nu när jag är på diet) och tagit del av spännande information hela dagen. Gick till gymmet på lagret utan att ta varken PWO, Celsius, kreatin, ja nada.
Smala chins 3 set a 16 reps som mest och latsdrag, rodd, baksida axlar 2 övningar. Vägde mig på gymmet och till min häpnad låg jag på 97 kg! (med kläder och magen full av vätska då jag druckit likt en kamel idag) och även fika i form av mackor och kladdkaka. Får styra upp kosten när jag kommer hem igen så är jag nere på 95 kg på ett par dagar igen. Rodde 1 km också kom jag på.Stretcha och gick hem i regnet. Orkeslös och helt utan kraft kände jag mig idag.. hade så klart lite bättre ”tryck” i armarna rent utseendemässigt men det fanns ingen gnista alls idag..
 Lite annat upplägg på morgondagen och sen bär det av hem till Falun igen och träning på må bättre. Då ska bänken få sig så de hette duga.

Bor på Hotell Insjön denna gång. Anrikt gammalt hotell med fin utsikt över Insjön..

2 kommentarer till “INTE ALLTID..”

  1. motti skriver:

    Åh värsta Herrgården!!!.Såna brukar jag tycka om, har bott på några i mitt 53 -åriga liv. vacker bild!
    Godnatt från mor

  2. Pappie skriver:

    Vad bra attNi har haft en interessant dag inkl rodd. Ditt fina foto påminner om ett gammalt fint vykort.
    Kram o natti, Pappie

Kommentera


+ tre = åtta