JULKLAPPAR PÅ NÄTET?

7 december - 23:37

Sudio Vasa Blå Bluetooth-2 Imorse på nyhetsmorgon pratade de om att shoppa julklappar på nätet och huruvida svensken tyckte det var bra eller mindre bra. Det varnades för en massa fake-sidor och de diskuterade villkor och vad en person som tycker om att handla på nätet skall hålla utkik för. I mina ögon lät det lite som de försökte måla upp en bild av att det är high-chaparall där ute. Har jag missat det?
Om jag ska handlat på nätet hos ett nytt företag kikar jag alltid upp dem innan, googlar namnet och spanar runt. Så mycket mer tycker inte jag behövs, mao lite sunt förnuft men vad vet jag.

Något jag däremot vet är att jag tänkte tipsa om en bra julklapp som går att införskaffa på en ”säkra” sido, nämligen Sudios hörlurar. Jag köpte mitt första par Sudio för två år sedan, mitt andra par för cirka ett år sedan (KLANG) och nu var det dags för version nr 3. Mina tidigare har jag haft och nött i alla typer av väder och situationer med såväl till kavaj som på gymmet och jag gillar den lite sportiga känslan de blandar med finess.
Varför Sudio tänker ni? De är inte jättekända (än) men de är ett skönt Svenskt gäng som ger bra ”Klang for the buck”, gud så Göteborg, och jag gillar att stötta andra svenska entreprenörer. Årets inköp (vet inte varför jag alltid gör det inför jul?) blev deras nya blåtand-lurar. Har aldrig haft ett par BT så tänkte det var dags att uppgradera.
De största utmaningarna med hörlurar, och inte minst blåtand, är i min bok att
1) Få dem att sitta kvar
2) Ha batteritid som pallar längre än 1-2 träningspass. Att ladda är trist och inte kul. De åker på sitt första riktiga test imorgon bitti på träningen. Ljudet är bra som vanligt, det hann jag testa redan ikväll, men resten återstår att se. Van att nätverka, drog jag iväg ett mail och frågade om jag inte kunde få lösa lite rabatterat pris till Er, vilket de nappade på, så vill ni prova på ett par så kan ni använda koden ollas15 för lite billigare slutpris. Min far fick ett par för två år sedan och de var uppskattade. God natt peps! Sudio Vasa Blå Bluetooth-3 Sudio Vasa Blå Bluetooth-1 /Gustaf