Load Game!

28 september - 17:44

Har nyss varit och storhandlat på MAXI och laddar inför passet med Nyman genom att dra och klippa mig hos Ida! Ska bli spännande och se vad vi hittar på idag! Halv 7 sveper vi Jack3d och Kre-Alkalyn! You with me?

Loading..

8 kommentarer till “Load Game!”

 1. Emily skriver:

  I wish I was ;)

 2. Tony skriver:

  Vad tycker du om Jack3D? Jag har kört med det sen förra veckan och är uppe i 2 skopor nu och känner knappt av Beta-Alaninet. Kreatin /skopa ser också ut att vara rätt lite så det är därför du tar extra antar jag =)?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jag får bra fart av Jacked tkr jag. Mest i början av passet men orken håller i sig fin ändå. Tar 3 skopor just nu och det behöver man nog göra om man väger mer än 60-70kg.
   Kre-Alkalynet är i mitt tycke top notch och utklassar vanligt kreatin. därav intaget! :)

 3. David skriver:

  Gillar bloggen! Kul att det går bra för andra :) Tänkte fråga lite om diet eftersom det är vad jag ägnar mig åt just nu.. Kost innan träning vid diet? Just nu hamnar träningen ofta sent på eftermiddagen och lunchen består av en normal portion fett, carbs o protein.. ett mellanmål några tim senare diet pro.. Finns dock inte mycket energi kvar precis innan träning, vad rekommenderas? Annars är jag förhoppningsfull om att det ska gå vägen!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Kul att du gillar den!
   Well det hela beror ju på hur mkt kcal du har kvar av ditt dagsbehov? Annars är det väl bara att trycka några kolisar innan passet om det funkar med ditt upplägg? Ät det inte precis innan passet utan en timme innan så du hinner ladda på depåerna.
   Good luck chuck!

 4. Forgman skriver:

  Tror du kommer få TRÖCK!!! :D

Kommentera


ett + nio =