MR FIT AND MR UNFIT

18 mars - 21:13

Vilgot

Killen har ju axlar för två personer för bövelen!

Kommer ni ihåg Vilgot som jag filmade förut i Uppsala innan hans tävling? Killen var knallhård (dvs i bra form) och jag blev väldigt nöjd med just den filmen.  Skickar upp den nedan för dem som inte sett den.
Jag hade i alla fall äran att få träna med denna muskelknutte idag på SATS Zenit efter jobbet och till min stora besvikelse var han fortfarande riktigt jäkla tight i kroppen och i bra form. Kände mig lite säl-slät i jämförelse med herrn och tankarna börjar direkt virvla kring en diet..
Vilgot är en inspirationskälla så de hette duga. Inställning, Inställning och Inställning. Tack mannen!

Tränade som sagt på Zenit och passet blev kanonbra. Tog ut mig rätt rejält i bänken och då vi höll ett rätt högt tempo hann jag aldrig få ur pumpen ur dem och styrkan svek därför. Sånt är livet och det viktigaste var att jag tränar hårt! idag blev det som sagt syra-tålighet. Det kan jag behöva. Tar så tvärslut när jag väl blir trött.. Vilgot å andra sidan är, som han själv uttrycker det ”inte så jävla stark men jag kan köra på ett tag ändå” haha klockrent. Killen ser ut att tvärstanna på rep 5 men kör ändå på med 5 till.. fightingface.com/Vilgot. Hur som, så här såg passet ut

Bänk, 1x10x50kg, 1x10x80kg, 1x10x100kf, 1x6x110kg (reps PB!) 1x3x120kg, 1x2x120kg – drop 1x6x80kg, 1x8x50kg – film
Plan hantelpress - 3 set a 5a på 40 som mest (haha) film
Sned hantelpress - 3 set
Hantelflyes superset armhävningar – 3 set film
Dips - 3 set
CC superset med triceps pushdowns i rep – 3 set
Pushdowns med stång brett drop till smalt grepp – 3 set film
Singel hand pushups superset med bänkdips - 3 set
Mage 4 set

Filmen från passet rullar upp på Youtube as we speak och dyker självklart upp under kvällen.
Vilgot form

Push it

Ha nu en grym kväll. Har precis tuggat i mig lite kyckling och ska försöka skriva in i min kostmall vad jag fått i mig idag. Blir spännande att se proteinintaget för första gången på länge på print.. Ciao ciao

4 kommentarer till “MR FIT AND MR UNFIT”

 1. Andreas skriver:

  Men dra nu vad rippad killen var! Inte många % kroppsfett där inte. En deff på dej Gustaf och du skulle nog vara i riktigt bra form med tanke på hur du byggt upp dej med muskler sen din förra deff.

  Hälsningar från Norrbotten.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Vet:P han tävlade i Ahlströmer Troffén.
   Mjo det är möjligt men jag är samtidigt rädd att jag blir så besviken om jag går ner samt att all styrka försvinner.. men det är nog bara om jag drar ner mig rätt mkt. Ska som vanligt försöka droppa några kilon till sommaren så man inte behöver ha en magruta iaf ;)
   Tack, Hälsa upp :)

 2. david skriver:

  Tja, grym film, vad heter låten?

Kommentera


åtta + fem =