GUSTAF TIMELL & DAGSFORMEN

27 april - 19:49

dagisform

96,6 kg Ollas. Jag känner själv att jag börjar bli ”tunn” nu och idag på gymmet konstaterade Samuel att det syntes i ansiktet på mig att jag blivit mindre. Märker själv att byxorna börjar hasa lite då jag alltid på diet tappar fett på rumpan. Gjorde t.o.m. ont när jag satt mig på roddmaskinen idag haha.. benig rumpa!

grill

Här har vi den, ze grill som förgyllde min påsk hos Emilys föräldrar. Gas is the shit så är det bara. Gjorde hamburgare på 1,8 kg nötfärs och gissa om det blev gott? Stolt att jag inte sket i allt ihop och bara slevade i mig massa goa börgare. Man får envisas med tanken att ”de där kan jag äta sen” och ”det kommer fler tillfällen för mig”.. men ibland är det svårt.

celsius

Med undantag för grillningen så såg min påsk ut ungefär som på bilden ovan. Alla andra åt gott godis och fikade medans jag sippade på en Celsius och lite broccoli. Jag känner verkligen att Celsius hjälpt mig denna diet med sötsug och energi. Tack Magnus, Robert och Celsiusgänget.

trall

Har ni hört talas om Timell och hans lajeker? Aa,,, visst har ni?
Dem kan kasta sig i väggen för här har ni resultatet av Ollas goes hemmafixare med en såg och en sax. Så förbaskat jäkla snyggt! ( Ja jag är nöjd!) Först släpade jag hem 6 förpackningar från Clas Ohlson på Drottninggatan (det brände en del kcal vill jag lova) och sen trixade jag och sågade till trallen så den passade peeeerfekt på Emilys balkong. Voila!
Behöver ni hjälp med något där hemma, tveka inte att fråga efter snickar’n!

4 kommentarer till “GUSTAF TIMELL & DAGSFORMEN”

 1. Chilis skriver:

  Haaaahaaaa fan vad sjukt. Jag har precis gjort samma sak i helgen. Med liknande trall å allt!

 2. Gustav skriver:

  Hur länge har du dietat? Känns som om du gjort rätt snabba framsteg?! :)

 3. Gustaf Ollas skriver:

  Gustav: Lite dryg 3,5 vecka :)
  Kommer med ett pris..

Kommentera


nio + = femton