POTC 4

20 maj - 22:59

Har precis varit och kikat på Pirates Of the Caribbean 4. En film som håller samma höga klass som de tidigare 3. Gillar stuket och humorn. 4 av 5 hantlar i betyg! Tog fredagskvällen och klippte ihop mina kassa böj från två veckor sedan så den är på väg upp på tuben.
Vilodag idag för att ladda inför genrepet imorgon. Blir alla grenar imorgon så ett fullblodigt genrep. 3 personer som kör så jag ska försöka föra statistik och återkoppla det imorgon.

Gick en vända på stan och prova lite kläder på H&M men deras spegel och optiljus var så bra så istället för att testa tröjor så fotade dagsformen istället.

Efteråt passade jag på att tvätta av bilen och fylla luft i däcken på Preem. Bakom mig stod en trött passat från tidigt 90-tal och jag kände mig rätt nöjd med min nytvättade pärla. När jag tar ur mattorna och gör rent dom börjar det dåna lite av ett inkommande fordon och i min vana trogen tänker jag, ”EPA!” och fortsätter piska mattorna. Sneglar upp då ljudet stannar precis bredvid min bil och gissa om ”min golf på 200 hk är niice” fick sig en törn? Där står en Ferrari 430.. GOD NATT!

Jag kan erkänna att man får mindervärdeskomplex på gymmet ibland och idag fick jag det när jag fyllde luft i däcken. Sikken sjuk bil. Bytte några ord med personen i fråga då vi har några gemensamma vänner och han skulle upp och köra på bana i Orsa så det var R-däcken på och dem behövdes tydligen pumpas upp lite.. kolfiberpaket och störtbåge inlindat i svart läder med röda sömmar.. o la la..

3 kommentarer till “POTC 4”

 1. Pappie skriver:

  Jojo med snöre ! det mesta kan ju vara bra beroende på vad man jämför med. Så Du hängde inte på o tävla med ”Den röde” till Orsa då ?
  Han kan ju vara en sopa till chaufför fast han åker Italienskt blod ! ! Det mesta sitter ju i ”knoppen” som Du vet
  Pappie

 2. Pappie skriver:

  Glömde en sak !
  Snygga speglar på H&M !!!!!!
  Ha ha från Pappie

Kommentera


sex + sju =