RAPPORT FRÅN ANDRA SIDAN ATLANTEN

29 januari - 3:14

20130128-182159.jpg
Pojkarna har rullat bort till Golds och här ligger jag på en trasig madrass (förlåt Jocke, den är ju lagad med silvertejp) och försöker summera den senaste tidens frånvaro från tillvaron. Det är nästan så man kan säga idag med Internet och blogguppdateringar?
H3N2 – Influensan – tog först Jocke och en dag senare var jag i samma träsk. Febern har kommit och gått flera gånger under dagarna och smärtstillande/febernedsättande har varit ett måste och dagarna i en lägenhet på 20 kvm med 2 sjuklingar och en rastlös träningsvillig kille har det inte hänt innehållt så jättemycket så ni har inte missat något stort. Jocke och jag vinner nog pris som ”årets resesällskap 2013″ om man frågar David. Sorry man for been sick and boring. Trots sjukdom har vi iaf försök gått ut och käka en gång per dag eller göra någon liten aktivitet. Ibland bara gå bort till Starbucks för att maila lite.. något jag nu behövt gjort mycket av då det som vanligt rullar på fullt med företaget och det anpassar sig inte efter om man är sjuk eller inte. Något att tänka på om man funderar på eget..

Det har gnagt i mig att inte kunnat leverera i vanlig takt till mina nya klienter men de har varit förstående och det hoppas jag även att ni varit med bloggen? Det har typ aldrig gått så här långt tid utan att jag bloggat men det finns inte så mycket att göra åt saken när varken orken eller möjligheterna funnits och det har jag för en gångs skull tagit med ro och istället försökt vila. Jag kommer vara här ett bra tag och ni kommer få valuta för läsandet ändå – det lovar jag. Tack förresten för alla krya-på-er-kommentarer. Skönt att läsa!

När vi först kom hit för 1½ vecka sen skulle vi haft Internet när vi flyttade in men blev lovade ”början på nästa vecka”. Måndagen kom och var röd dag, Martin Luther King Holiday, tisdagen gick, onsdag, torsdag och på fredagen blev vi lovade att innan 19.00 var allt goood to gooo! Hell yeah Warner Cable. Under helgen försökte vi själva (då David arbetar med detsamma i Norge) koppla in sladden men vi kom inte riktigt upp på taket för att se vilken av sladdarna det var. Här ser ni Jocke och Mr D kämpa i mindre bra arbetsställningar.. i duggregn. Det förvånar mig lite ändå hur, och nu använder jag Davids sköna uttryck ”kakkigt” allt är i USA när det kommer till mottagning, internet, el, osv. Känns som man åkt 10 år bakåt i tiden. Kablar hänger över dörrar och telefonstolparna ser värre ut än i Grekland.


Nåväl nu har vi iaf internet och det känns skönt att få jobba ikapp allt smått som inte gått att rodda.
T-shirtsen skickas idag till MM och borde vara ”uppe” (bilder och admin ska fixas) i slutet på veckan! Mäktigt snygga kan jag lova! Intresset på IG och här på bloggen var ju stort förra gången jag kastade upp en bild så det ska bli grymt skoj att se hur fort de säljer slut – två snygga färger i både dam och herr. Wristwrapsen är också på gång in under veckan så nu kan ni se till att ha rätt ”stöd” för nya tyngre vikter framöver. Läser man recensionerna av armbanden så tar folk PB i det mesta med dem på så ett par wristwraps och snygg t-shirt borde ju medföra detsamma aiight?

Som tur var har vädret varit lite sämre då jag och Jocke varit sjuka men nu ska det styra upp sig igen under veckan. Är så brutalt sugen att gå tillbaka till Golds och lyfta tungt. Kosten under sjuk-sessionen har varit så tung. Ingen aptit och det lilla jag fått i mig har inte varit tillräckligt eller tillräckligt ”bra”. Emily kommer ju på lördag så då får hon börja ta tag i mig och tvångsmata sparven.
Har shoppat lite småsnygga plagg som jag visar Er framgent. Nu får ni istället kika på videobloggarna som spelats in så här långt. Tack för att ni hänger med mig här i USA!

OBS! Min kamera på iPhonen har krånglat som bara den senaste tiden – den blir lixom ”svart” över hela skärmen. Jag ser starka ljuskällor men resten är svart så det blir någon typ av fel på ljusinsläppet/sensorn helt enkelt. Av den anledningen så blev det mindre filmat under mässan än vad jag velat och något klipp blir väldigt kort pga att det svarta ”kommer” och förstör allt.. någon som har samma problem?

/Gustaf

8 kommentarer till “RAPPORT FRÅN ANDRA SIDAN ATLANTEN”

 1. Jennifer skriver:

  Welcome back! :D Härligt att se er på benen igen. Jag vet inte riktigt om du kan styra detta själv, men tror du att de kan ta in lite tishor till GBG-butikerna, sen när de väl kommer? :) Om de nu kommer i olika färger vill man ju se vilken man passar bäst i! Rätt t-shirt och rätt färg borde ju kunna resultera i fler chins, right?!

  Se till att bli 100% frisk nu så att du kan njuta lite av staterna (vet att ni kommer vara där ett tag, men ändå!)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jennifer, tack!
   Jodå det kommer till butikerna också, antar att det tar någon dag längre bara men de ska komma till alla butiker!
   Har börjat njuta nu när jag var på gymmet idag igen – såå skönt!
   Tack för ditt pepp!
   /G

 2. Alex skriver:

  Måste ju älska den vadmaskinen, eller vad det skulle föreställa! Får bli köp av en T-shirt och wrapsen när dom kommer in !! Ha det bra ;)

 3. Micke borg skriver:

  Haha sköne ni är jädra lirare ;) Keep it up Ollas!

 4. Oskar skriver:

  Ser riktigt gött ut. Hur länge planerar Du att stanna?

  Ang tröjorna. Vilken storlek har du som 193? Är själv 197 och har Large i mmsports-tröjorna. Rekommenderar du L?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Oskar – till början på april :)
   Jag har en Large, modellen är rätt lång i rocken så att säga så skulle gå på L i ditt fall också :)

Kommentera


+ tre = sex