Sjukstuga

12 september - 22:01

I Torsdags gick jag hem från jobbet då halsen höll mig i ett järngrepp. Varje gång jag svalde så kändes det som 1000 rakblad skar genom halsen. Torsdag + Fredag blev sängen rätt trött på mig. Drack c-vitamin, te och vätska som en kamel och lördagen var lite bättre. Halsontet är så gott som borta nu men stämbanden har en bit kvar till fullt godkänd röst. Kråkan kraxx, thats me! Har inte varit sjuk på över ett år nu så jag tar det inte så tungt. Det rycker i träningsnerven men så fort jag försöker spänna mina slappa muskler så måste jag kapitulera och ta igen mig ett par minuter.. med andra ord. Fortsätt vila Gustaf!

Proteinrefill

Har fyllt på den tomma kesoburken med protein. Ska strax skopa i mig 2 dl och sen sova tungt. Blir hemma från jobbet imorgon också. Ingen idé att försöka jobba när det är så här. Känns lite jobbigt att vara hemma från jobbet när man precis börjat på det nya och roliga jobbet men vad ska man göra?

Hoppas ni gillar nya designen. Ni får mer än gärna lägga en kommentar (lättare nu) om det är nått ni saknar. Kommer försöka fylla på lite allt eftersom.