TRÄNAR

15 januari - 8:06

Tränar på att ta det lugnt och ladda batterierna. Har jobbat mindre denna vecka och gjort andra saker som länge fått stryka på foten. Gårdagens schema såg OK ut och optimistjollen seglade glatt ut för dagen. Halvvägs in låg jag on time och hade ett sista möte innan jag skulle försök hinna med en snabb vända till mina två polare på Kungsholmen (en var på besök), ni vet den där tanken i huvudet när allt går ”inte glömma det här, note to self, ring Johan efter mötet” – efter mötet inser jag att det tog längre tid än beräknat och jag ska ringa Johan och meddela att det inte hinns med en träff. 10 sekunder senare dykter nästa grej upp och jag tar tag i det och missar helt att ringa till Johan. Tidig middag med lillasyster och Robin på andra sidan stan, hittar parkering i allra sista stund och samtidigt som Johan skickar sms och frågar varför jag inte hörde av mig slår det mig att jag glömde ringa. 

Den känslan – att göra ens bästa vän besviken, den är skit. Det tar alltid hårt på mig när jag gör misstag och när det dessutom går ut över andra som är viktiga för mig blir det ännu lite tyngre. Förlåt Boys!

Så idag ska jag återigen segla ut med jollen och träna på att ta det lugnt. Sitter just nu och läser det senaste nr av Auto Motor Sport och tränar mig själv med mina nya glasögon, för jag har igår hämtat ut mina nya fina terminslglasögon. Märks att man snart är 30!

/Gustaf