VILL MAN VARA FIN FÅR MAN LIDA PIN

23 juli - 21:55

Det gamla klassiska uttrycket dör inte i första taget – Det vet man om man tatuerat sig någon gång.
Är inte den typen av personer som med jämna mellanrum fyller på kroppen med gaddningar, tvärtom, väldigt restriktiv och jag funderade länge och väl innan jag bestämde mig för min första på högerfoten. Den andra, som jag idag fäste på min vänsterfot, var tillägnad morfar. Det är en mening som han nästan alltid sade till mig/oss när man gick därifrån efter ett besök. Valde att översätta den till kinesiska för att den bättre skulle passa ihop med min andra.
Det tog ungefär en timme med varierande smärta. Foten sägs vara en av de ställena som är värst då det är så pass mycket nerver och så pass lite fett under huden. Är extremt nöjd med resultatet. Nu väntar bepanthensalva i 2 veckor. När jag sitter här på stolen och skriver så känns det nästan värre än när jag låg på britsen – adrenalinet som slås på efter ett tag när man ligger där har gått ner och nu kommer efterdyningarna.

När jag låg där tänkte jag på morfar nästa hela tiden. Det hjälpte att tala med honom och tänka runt smärtan. Ganska häftigt faktiskt. Nu är du med mig hela tiden både i tanken och kroppsligt, bokstavligen. Andreas på Temple Of Art i Falun var fantastisk duktig. Passar även på att tacka Jacob som hjälpte mig översätta.

Träning direkt efteråt, ja det går bra, man hade ju värmen (läs handsvetten) uppe från tidigare.
Bröst/Axlar
Sned bänkpress 8 set
Sittande militärpress 8 set
Sidolyft 6 set
Cabel 6 set
Triceps, 3 övningar x 3 set

Fick även förmånen att pina en bekant och hans polare på gymmet med min patenterade bicepsövning och sen lite triceps. Trivs verkligen att pusha andra som jag många gånger tidigare berättat. Ger mig själv lite tryck att prestera då.

Första dagen på jobbet känns rätt bra. Trivs med rutinerna och imorgon åker jag hem till Sthlm för att fortsätta arbetsveckan.
Ni glömmer väl inte bort att följa på Instagram? Det är så himla lätt för mig att kasta upp en bild och det är precis lika lätt för er att följa, krävs bara en snabb installation av appen och kontoregistrering. GustafOllas @ Instagram. Kan nämna det igen, Ni som vill följa mig på Facebook, sök på GustafOllasPublic, inte min privata sida. Tack!
Nu ska jag duscha och förbereda inför morgondagen. Imorse vägde jag straxt under 95 kg och jag har bestämt mig för att fota dagsformen varje dag fram till tävling nu och sedan klippa ihop till en stillbildsfilm. Tror det kan bli riktig skoj att se. Ett litet experiment.
Tack för alla snälla ord om designen och Body-inslaget. Kul som bara den!

Temple Of Art Falun

Tatuering

/Gustaf

8 kommentarer till “VILL MAN VARA FIN FÅR MAN LIDA PIN”

 1. spoonchest skriver:

  Det var ett tag sen jag var in här, svenska campingars Wifi håller inte alltid vad de lovar.
  Snygg design! Och stort grattis till inslaget i Body.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Spoon: Huvudsaken är att du kommer tillbaka när du har möjlighet, som nu :)
   Tack, kul att du gillar båda två. Grymt skoj för lilla jag

 2. Jean skriver:

  Tatueringar. Hmm. Är som oftast skeptiskt till dessa. Men denna ser okej ut och på ett smart ställe. Bland de fulaste jag vet är heltäckande tatueringar över hela kroppen. Men varför kinesiska och inte dalmål? (morfarn var väl dalapåg). Är det för mystikens skull?

  Coolt med inslaget i Body. Tror deffningen kommer att gå kanon. Disciplin har du sen verkar träningen vara en av de centrala intressena, Gjorde förövrigt comeback igår. Lallade lite cyklinng 25 minuter, situpsoch löpning på gräs. Dagens startades med simning i utomhusbassäng för att inte komma in i ngn fläsksittarform.

  • Gustaf Ollas skriver:

   Jean – skönt att du godkänner den ;)
   Mjo men har ju en liknande på andra foten så tänkte helheten före dalmålet.
   Bra kämpat på gymmet, kul att höra att du är tillbaka. Fläskform är 2011

 3. K skriver:

  Stiligt! Samlar själv mod till att skaffa min första gadd. Vill att allt ska kännas perfekt…men förmodligen är jag bara skraj :-)

  • Gustaf Ollas skriver:

   K: Allt ska vara perfekt, man ska iaf känna sig säker på motivet och varför. Sen fixar tatto-killen design och resten ;)

 4. Per skriver:

  Har själv en ganska många tatueringar och kan säga att just insidan utav foten där du har gjort är bland de smärtsammaste jag har vart med om. Då är jag endå nästan heltäckt;)

  • Gustaf Ollas skriver:

   Per: Som rubriken säger – vill man vara fin ;)
   Nej men det känns som ett bra ställe för mig! Gillar min första lika mycket på andra foten

Kommentera


nio + = sexton