Why I don’t Zumba!

14 oktober - 19:38

Två väldigt givande och roliga dagar i Tällberg är avverkade. Jag har hämtat ut min silver-pärla från verkstaden och jäklar i min låda, nu går den som den ska. O – la la ..
Imorse kl 06.15 när nattmörkret fortfarande låg tungt över Siljan och Tällberg klev vi upp och körde ”morgongympa”. Det visade sig att det var Zumba och jag behöver kanske inte säga så mycket mer än att koordination + kyla inte är någon kanonkombo för mig.

Jag frös om händer och öronen nå fruktansvärt då jag bara packat inomhuskläder (kommer ni ihåg inomhus och utomhusgympa i skolan?) och vissa stunder var jag tvungen att stoppa ner händerna i jackfickan för att inte förfrysa mig. Antar att det såg ut som fickpingis SM men det skiter jag i.  Fick dra upp min vita halsduk över öronen och ord som Al-quida Ollas började hagla. 45 zumbaminuter senare insåg jag varför jag inte satsade på Zumba som 10-åring. Jag hade ungefär lite sämre koordination än killen i videon nedan.

 

Imorgon jobbar på vid invigningen av Clas Ohlsons nya butik i Liljeholmen. För dem som har möjlighet – Kika förbi och säg hej!
För er som är sugna på att testa Zumba -> kika på videon nedan. Ha en bra kväll