VIDEOBLOGG BENTRÄNING

4 november - 23:04

Som utlovat! Nedan hittar ni videobloggen från gårdagens benpass, eller delar av alla set och övningar. Länge sen nu så får prova hur ni reagerar och jag själv. Gillar att kunna filma och visa lite smått hur det ser ut när vi tränar. Träningsvärken satt i sen föregående pass men det är ingen ursäkt! Kvällens pass på Medis var grymt. Pangade reps på 55 kiloshantlarna helt själv, utan pass. Det var ganska jäkla yberskönt! Styrkan kommer mer och mer nu och jag hittar bättre och bättre vinklar samt kontakt för varje bröstpass. Tacka vet jag mitt tålamod. Ge gärna lite feedback – ska jag snacka mer/mindre, vad saknar ni osv. Behöver utveckla mitt videobloggande. Tack!

/Gustaf

2 kommentarer till “VIDEOBLOGG BENTRÄNING”

 1. ralle skriver:

  Personligen skulle jag tycka det vore kul med en lite längre videologg (halvtimme) i veckan där du filmar lite från något/flera pass samt lite skönt snack om kost träning och livet i allmänhet! lite som videologgarna från USA! de var riktigt bra tycker jag!

  förstår självklart om det inte finns tillräckligt med tid för detta! men är ett förslag iaf!

  annars tack för en inspirerande och givande blogg!

  Ha det fint / Rasmus

  • Gustaf Ollas skriver:

   Rasmus, tack för den inputen. Ska se vad jag kan göra med det- utmaningen är att jag vill ha kvalite på grejerna jag gör ;) men man kanske får ta ett avsteg för lite kvanteitet

Kommentera


+ åtta = tolv