VIDEOBLOGG – MIN RÄDDNING JUST NU

20 augusti - 20:15

En tråkig videoblogg men ganska mycket tankar och funderingar jag behövde få ut ur skallen vad gäller bloggen, företaget och vardagen.

/Gustaf

4 kommentarer till “VIDEOBLOGG – MIN RÄDDNING JUST NU”

 1. Jenny Å skriver:

  Mycket kloka och sunda tankar Gustaf! Modigt och ärligt av dig att ta upp saker du känner du behöver jobba på. Bara du inte jobbar och stressar så du blir helt utmattad. JÄTTEviktigt att kunna varva ner ibland, och just kunna njuta, även av de små sakerna i livet. Så bra att du inser det, nu gäller det bara att ta tag i det :) Förstår att du inte kommer/hinner blogga så febrilt nu, bara du inte lägger av helt, utan fortsätt videoblogga i alla fall någon gång omsänder. Det skulle vara kul om du skickade med lappar ex ”tack för att du handlade från ICIW mvh (och din signatur) Gustaf Ollas, i alla paket du skickar ut! ;) Och så fortsätter du svara på kommentarer, det gillar jag! ;) Hälsning J&J

 2. C.Hallberg skriver:

  Efter en dags frenetiskt läsande på bloggen är jag äntligen ikapp allt jag missat under sommaren! Din sommar verkar ha varit jäkligt bra Gustaf, med allt från tidiga morgonintervaller till sena köksdemoleringar :D All creed till dig för denna videoblogg, en kille med större självinsikt och självkännedom får man leta länge efter. Sjukt kul att från ”andra sidan skärmen” få en inblick i grundaren av IcanIwill’s liv – inte bara träningsmässigt.

  Kan inte säga att jag vet hur det känns att ha denna ”blogg-press” på sig, men inte slutar vi kika in varje dag för att du som människa inte haft tid/inspiration/möjlighet/lust till att skriva blogginlägg. Från dig levereras det alltid kvalité – i dina blogginlägg, dina produkter, ditt företag, din hemsida och framför allt i dina uttalanden! Inte ska du känna skyldighet till att dela med dig av vareviga dag från ditt liv till oss följare! För det finns bara 24 timmar på ett dygn, det finns viktigare saker i livet än att dela med sig av sin vardag digitalt och framför allt är du inte mer än människa! Alla behöver vi breaks då och då, och se nu till att ta dom du också! Det är du mer än värd =)

  Fortsätt tugga på,
  we’re here to stay! ICIW!

  • Gustaf Ollas skriver:

   Hallberg, dina ord går rakt in i själen! Stort tack , verkligen. Jag är så lyckligt lottad som har så smarta och trogna läsare.
   TACK!

Kommentera


fem + = sju